De X Factor

Het idee

Het was in 1996 toen het idee ontstond om speciale tassen voor inline-skaten te ontwikkelen die extreem stabiel op de rug zaten.

Ze ontdekten al dat het idee – gekruiste gordelsluiting – ook op andere gebieden toepasbaar is, zoals bij de kruisgordels in kinderzitjes, de veiligheidsgordel in de Formule 1 en de zespuntsbevestiging van straalpiloten.

Geïnspireerd door deze kennis hebben we aan het idee gewerkt totdat er een product ontstond dat klaar was voor serieproductie en tijdloos mooi, veelzijdig en praktisch was. Door de jaren heen heeft de tas  zich inmiddels ontwikkeld tot een trendy FASHION, praktische OUTDOOR & TRAVEL en universeel inzetbare SPORTTAS.

DE X FACTOR

Het in 1998 gepatenteerde cross-carrier-systeem  biedt een breed scala aan voordelen in gebruik. Afhankelijk van de modus  – tweepunts, driepunts of vierpunts – heeft het draagsysteem een ondersteunende werking.

Tweepunts: Dankzij de schuine vorm kan de tas op elk moment gemakkelijk naar voren worden getrokken. Hij kan ook permanent comfortabel aan de voorkant worden gedragen (anti-diefstal-bescherming-positie).

Driepunts: Als u bijvoorbeeld op de fiets zit, kunt u de tas binnen enkele seconden stabiliseren met behulp van de driepuntsgordel (antislipmechanisme).

Vierpunts: Bij het dragen van zware lasten of bijvoorbeeld het doen van “BIG AIRs” met een snowboard, raden wij aan om de vierde riem om te doen. Hierdoor ontstaat volledige bewegingsvrijheid in de armen en schouders, waardoor de ‘drager’ en rugzak in één versmelten .

UNIEK IN DE WERELD

Dankzij de veelzijdige draagmogelijkheden zijn de X-over tassen uniek.

Of je nu op uit gaat om te winkelen of een stedentrip plant, vrienden ontmoet, de wereld verkent, gaat wandelen, paardrijden, wandelen of jagen, fietsen of motorrijden – met de X-over tas heb je wat je nodig hebt plezier.

Ons product is bedoeld voor iedereen die voor elke gelegenheid altijd de juiste tas bij zich wil hebben.

Alles in één: handtas, rugzak, crosspack