Details

X-Over tassen hebben een uniek draagsysteem, door meerder banden te combineren ontstaat er een stabiele rugzak. In basis heeft de tas één verstelbare riem. Hierdoor is de tas stevig hoog op de rug te dragen (riem strak). Als u de band langer maakt, is de tas als schoudertas aan de voorzijde te dragen (riem los).

X-Over tassen worden gemaakt van hoge kwaliteit materialen met duurzame ritsen. Alle materialen (m.u.v. Cotton Club en Hahnenkam) zijn voorzien van waterafstotende coatings.

De materialen die we gebruiken zijn nylon, nylon/cordura, dia ripstop. Sluitingen zijn van stevig delrin.  De stoffen worden voorzien van een enkelvoudige of meervoudige coatings aan de binnenzijde (pu/pvc).

X-Over tassen hebben meerdere handige vakken, ringen en lussen. Dit is afhankelijk van het type tas. De logo’s op de tas zijn van reflecterende materialen, dat veiliger is in het verkeer.

Het ruggedeelte is gevoerd en de bodem is versterkt. De band van het driepunt of vierpunt systeem werkt met handig klittenband. Sterk en flexibel instelbaar, zodat het altijd past. Mochten de banden te kort zijn dan zijn verlengbanden te bestellen in onze webshop.

Hoogwaardige ritsen al dan niet geseald.

Sluitingen van stevig Delrin

X-Over schuine rugzak met tijdschrift en sleutelhouder

Grote opening, hierdoor ruime toegang.

X-over schuine rugzak driepuntsysteem

Standaard verstelbare band om de tas schuin over te dragen, zowel aan voor als achterzijde

Driepunt systeem bij de M en L tassen zorgt voor rugontlasting, stabiliteit en stevigheid op de rug.

X-over schuine rugzak vierpuntsysteem

De Sports Line heeft een 4 punt systeem. Extreem stabiel op uw rug, geschikt voor zeer sportieve activiteiten.

De ritssluiting van het hoofdvak gaat doorlopend open waardoor er een grote opening ontstaat. Hierdoor kunt u makkelijk bij uw spullen. Er zijn meerdere vakken en optioneel zijn er inlays verkrijgbaar zodat u nog meer vakjes hebt aan de binnen zijde. Standaard aanwezig;

  • Hoofdvak met doorlopende ritssluiting
  • Veiligheidsvak aan achterzijde tegen het lichaam.
  • Vakje met rits  aan voorzijde van de flap
  • Uitneembaar binnentasje met rits en pennenhouders.
  • Sleutelhouder en verdeling in hoofdvak bij Medium en Large tassen