Wat is X-Over?

De X-Over (Cross-Over) tas is ontwikkeld met de gedachte om één tas te hebben die (bijna) overal en altijd is te gebruiken. De tas moest praktisch zijn, functioneel maar bovenal een goed draagcomfort hebben. Daarnaast is veiligheid een relevant onderdeel, zodat u de tas kunt dragen in allerlei omstandigheden. Maak kennis met dit uniek concept en laat u vooral niet belemmeren in uw vrijheid. De originele X-Over wordt gemaakt in diverse maten, kleuren, designs en stofkwaliteiten. Er is altijd een style die bij u past.

De X-Over is een unieke multifunctionele tas, doordat deze op verschillende manieren is te dragen. Zowel voor dagelijks gebruik als voor outdoor en sportief gebruik. Dit komt door de mogelijkheden om de tas zowel als schoudertas maar ook als rugzak te dragen. De extra riem aan de onderzijde en de optionele riem aan de bovenkant zorgen ervoor dat de tas zeer stabiel zit en het gewicht wordt verdeeld. Uw schouders en nek worden anders belast dan bij een ‘normale’ rugzak. Hierdoor is de tas prettig op de rug te dragen en is de X-Over een goed alternatief wanneer een traditionele rugzak niet voor u werkt.

Er zijn al veel mensen die plezier hebben van de X-Over tas. Zowel voor op reis, als in de stad, bij outdoor of sportief gebruik. Uw X-Over kan altijd met u mee.

Vragen over X-OVER

Meer informatie over X-Over of over verkoop van X-Over in uw winkel?

Deze website maakt gebruik cookies voor de beste beleving. Ik ga akkoord door op de 'Geen probleem' button te klikken.